Cum Sa Incepi Propriul Tau Blog?

Nici site-ul are puterea de un blog, atunci când vine vorba de a obține locul de pagini de mare și ranguri mare motor de căutare. Blogging-ul software-ul de ping automat zeci de motoare de căutare de fiecare dată există un nou post. Automate harta site Google plugin-uri reconstrui, de asemenea, sitemap și ping Google de fiecare dată când există un nou post, pagina sau comentariu. Cu puterea de aceste instrumente automate, nimeni nu ar trebui sa ruleze un site web regulat din nou. Vă recomandăm să converti toate site-urile existente pentru a blog-uri, înainte de concurenta nu. Mai jos sunt două metode pentru crearea-ti propriul blog.

Metoda 1 – Ai pe cineva face totul pentru tine Scotts site-urile vor înregistra numele de domeniu, de configurare a serverelor DNS, construi un blog, Instalați blog, și publică pe site-ul pe baza criteriilor. Ei fac, de asemenea, un loc de muncă mare pe grafice, optimizarea motorului de căutare și promovare a blog-ul dvs. pentru a maximiza veniturile.

Metoda 2 – Do It Yourself Inregistreaza-te frumoasa nume de domeniu. Alege un nume de domeniu, care se va potrivi cu tema de blog-ul dvs., cum ar fi “JimsIpodBlog.com” sau “MarysDogsandCatsBlog.com”. Puteți obține, de obicei, un nume de domeniu pentru aproximativ 5.99 dolari la 9.99 dolari pe an. Unele dintre locuri de domenii de top sunt Dotster.com, Omnis.com iPower.com, și 1and1.com. Asigurați-vă că pentru configurarea informațiile dvs. de server DNS pentru a indica spre dvs. de web gazdă.

Selectați un furnizor de gazduire. Un furnizor de hosting este ca un garaj de parcare de pe internet. Veți plăti o taxă lunară pentru a găzdui toate fișierele de pe blog și imagini. Cele mai multe companii de gazduire web va percepe, de obicei, între 5 dolari și 10 dolari pe lună, în funcție de cantitatea de spațiu, suma de transfer de fișiere și caracteristici. Fiți foarte atenți atunci când selectarea unui furnizor de web hosting, deoarece există multe zbura de companii noapte care ies din afaceri repede. Cel mai bun pariu este o companie de renume de hosting care are un suport corporativ. Top 10 companii de gazduire web pe care le-am analizat personal sunt după cum urmează: Yahoo Web Hosting, 1 si 1 Hosting, EasyCGI.com Gate.com iPowerWeb, Value Web Hosting, Netfirms Web Hosting, OneWebHosting.com, Pow Web Hosting, și gazdă Gator Gazduire web. Los Angeles Hosting, de asemenea, ține o listă de top zece companii de 10 de web hosting cu mai multe detalii cu privire la caracteristicile, spațiu și lățime de bandă. Dacă preferați pentru a găzdui site-ul dvs. pe un server propriu, puteți checkout GETi.com pentru Cupoane Dell și coduri, cupoane Sony, HP si Compaq cupoane, precum și un motor de comparație a prețurilor pentru a se asigura că sunt obtinerea de cel mai bun pret la un anumit moment.

Selectați software-ul dvs. Blogging – Cele mai populare pachete software blogging-ul sunt WordPress si Blogger. Selectați o temă atrăgătoare pentru blog-ul dvs.. Aici este o listă de WordPress Themes.

Setup blog-ul dvs.. Cele mai multe dintre serviciile de blogging face acest lucru un proces foarte simplu. Aveți? Va trebui să decidă cu privire la aspectul general al blog-ul dvs.. Selectați plugin-urile pe care doriți să automatizeze, ping și de a promova site-ul dvs.

Scrieți dvs. foarte primul post. Acum tu? Re gata de a crea primul dvs. post. Dacă tu nu? Nu au o mulțime de experiență, să păstreze mesajele dumneavoastră scurt. Dacă tu nu? Nu știu unde să încep, începe cu o? Bine ati venit la My Web blog? mesaj. Spune potențiali cititorii dvs., de ce ați început blog-ul dvs. și ce fel de lucruri pe care intenționați să scrie despre. Invitați alte persoane să comenteze și să se extindă subiectul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *